dimarts, 21 d’abril del 2020

PROJECTE DE L'UNIVERS

Bona tarda nois i noies de 4rt!! Sóc el Ciscu i he escoltat que heu començat un nou projecte on aprendreu moltes coses sobre l'univers. Doncs sabeu què? Des de l'àrea d'educació física també ho treballarem! Ens prepararem per ser uns bons i unes bones astronautes per poder explorar l'espai exterior!
Com ja investigareu, les lleis de la gravetat són diferents al nostre planeta i a l'espai. Haurem de fer un entrenament per tal d'estar preparats i preparades per poder explorar l'univers.

La primera tasca que haureu de fer és la següent:

1- Necessitareu un llibre, una bossa i dues boles de paper. (Podem canviar les boles de paper per dues capses que ens serviran per delimitar la distància que farem durant el recorregut). La distància entre capses o boles de paper haurà de ser entre 10 i 12 pases.

2- Haureu de veure el vídeo i fer el mateix que fa el noi. Quan acabi l'exemple us sortirà un compte enrere (1 minut de temps) on us haureu de gravar en vídeo fent el mateix i contant les vegades que sou capaços i capaces de fer el recorregut! 1 minut màxim de temps!

3- Penjareu el vídeo al Drive a la carpeta d'educació física que us crearé.

Qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte amb mi per correu electrònic. El meu correu és el següent fmoya3@salaibadrinas.cat 

Aviat ens retrobarem i podrem continuar gaudint de l'educació física tots junts i juntes! Molts ànims!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada